om vores designer

Jacob Ørholm

Lirens betyder i cykel-lingo stilet rytter. Og Især de senere år er Fashion rullet indover de fleste i feltet.

Nu tilbyder Veggerby Upgear at jeres teamtøj  bliver Lirens til både turen og kaffestoppet. Med Jacob Ørholm på banen hjælper vi Jeres look på vej. Alt sker i klar linje med corporate identitet og firmaets særkende men med afsæt i cykelkulturen. Jacobs tidligere designs pryder vejene derude og hans DENM design kan opleves her. Designet er det vi serLandsholdet køre i i dag – med afsæt i det Olympiske sæt fra 2016. 

Jacob Ørholm er også Co-Founder af Pas Normal Studios og NBRO Running som begge er særligt kendt for et innovativt udtryk. 

Design på Olympisk niveau

Da de danske cykellandshold trådte an ved OL i Rio i 2016, var det i et helt nyt iøjenfaldende design, som  Jacob Ørholm stod bag. Det var ikke kun de danske cykelfans, der var henrykte over det nye landsholdstøj. Designet blev samtaleemne på cykel-forarer verden over. Endelige kunne landsholds-designet matche rytternes tårnhøje niveau.

Nedenfor finder du yderligere et udsnit af afdelingens egne favoritter gennem historien.

Få et tilbud

Bestiller du dit nye teamtøj hos Parentini Nordic, tilbyder vi vores kreative design-afdelings kreative streg kvit og frit.

Kontakt os allerede i dag, og lad os komme med et kreativ bud på jeres nye teamtøj.